Najlepsze horrory :). Strona: 15

Dodano: 2008-11-02 13:17

OskareQ napisał(a):
[quote:c0844fc4ca="MisterOzz"]hehe no wiesz ,dla mnie tematyka wilkolakow i wampirow nie wystarczy zeby film nazwac horrorem
...przynajmniej dla mnie:D
film moga spokojnie puscic zaraz po wieczorynce:)
ah, juz nie moge sie doczegoac zeby znow zobaczyc Liv Tayler w tym sexy ubranku ^^
Przeciez tam nie gra Liv Tyler tylko Rhona Mitra (doomsday), nie wiem skad wam sie to wzielo[/quote:c0844fc4ca]

haha to nie zadna Rhona Mitra ani Liv Taylor tylko Kate Beckinsale ^^ pomylilo mi sie xD

Dodano: 2008-11-02 13:19

chodzi mi o 3 czesc

Dodano: 2008-11-02 14:21

w sumie co za różnica czy gra Kaska czy Joaśka ważne że obie części są dobre i z tego co możemy zobaczyć w zwiastunie Underworld 3 zapowiada się część trzecia nie żle :wink:

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2008-11-02 19:43

a tam, wszystkie takie podobne bestie^^

Dodano: 2008-11-02 19:59

!!!!! :twisted: Seria "Koszmar z ulicy Wiązów" na DVD!

*** 19 listopada na rynku ukaże się kolekcjonerskie wydanie DVD siedmiu części serii "Koszmar z ulicy Wiązów" Wesa Cravena.

W siedmiopłytowym boxie, który ukaże się nakładem Monolithu, znajdą się: "Koszmar z ulicy Wiązów", "Koszmar z ulicy Wiązów 2: Zemsta Freddy'ego", "Koszmar z ulicy Wiązów 3: Wojownicy snów", "Koszmar z ulicy Wiązów 4: Władca snów", "Koszmar z ulicy Wiązów 5: Dziecko snów", "Koszmar z ulicy Wiązów 6: Freddy nie żyje - koniec koszmaru" oraz "Nowy koszmar Wesa Cravena".

Zaplanowane na 19 listopada wydawnictwo będzie z pewnością wielką gratką dla miłośników klasycznej serii slasherów Cravena, których do tej pory nikt jeszcze w Polsce nie wydawał na DVD. Dwa lata temu w zorganizowanym przez portal Stopklatka plebiscycie na film, który powinien zostać wydany u nas na tym nośniku, użytkownicy portalu zdecydowali, że "Koszmar z ulicy Wiązów" jest właśnie jednym z nich. Cztery lata temu uznali natomiast, że pierwsza część serii o demonicznym Freddym Krugerze, to najlepszy filmowy horror.

:wink:

Źródło:www.stopklatka.pl

No po prostu rewelka długo na to czekałem :) ^_^ i w końcu jest i to cała seria "Koszmaru z ulicy Wiązów" Wesa Cravena.

http://pl.youtube.com/watch?v=LBnCnkPmLFM

Dodano: 2008-11-02 20:55

no zajebiscie wkoncu freddy na dvd przydaloby sie jeszcze haloween, piatek 13 i filmy cronnenberga wydali

Dodano: 2008-11-02 21:06

spoko :wink: troszkę czasu jeszcze i to też się ukaże u nas na DVD :wink:

Dodano: 2008-11-02 22:52

caly box z fredim w roli glownej kosztuje 99 zl wiec jest to dosc promocyjna cena

Dodano: 2008-11-02 23:00

Ja tam 19 Listopada łykam ten Box

Dodano: 2008-11-02 23:48

szkoda ze nie dodali zadnych dodatkow do tego dvd

Dodano: 2008-11-02 23:59

mała strata osobiście nie cierpię dodatków do do flmów DVD :wink:

Dodano: 2008-11-03 00:05

no coz, film jest chyba kazdemu znany, mogli by czyms widza zaskoczyc

Dodano: 2008-11-03 00:09

i zaskoczą nową częścią Koszmaru z Ulicy Wiązów w Kinach prawdopodobnie w przyszłym roku :wink:

*** Hollywood nie da Freddy'emu Kruegerowi spokojnie poleżeć w grobie. New Line zamierza reanimować serię "Koszmar z ulicy Wiązów". Zadanie to powierzono scenarzyście Wesleyowi Strickowi, autorowi "Wilka" i "Doom".

O planach wznowienia serii horrorów o seryjnym zabójcy dzieci, który po swej śmierci powraca w koszmarach sennych, by dalej torturować ludzi, New Line mówiło już rok temu. Wtedy na przeszkodzie stanął strajk scenarzystów, a na początku tego roku poważna restrukturyzacja studia, które zostało ostatecznie wchłonięte przez Warner Bros. Mimo to producenci nowej odsłony przygód o Kruegerze liczą, iż uda się film wprowadzić do kin w przyszłym roku, kiedy to świętowana będzie 25 rocznica premiery oryginalnego "Koszmaru z ulicy Wiązów".

Na razie New Line nie potwierdza tego oficjalnie, lecz wszyscy spodziewają się, że do roli Freddy'ego zaangażowany zostanie inny aktor, nie zaś znany z dotychczasowej serii Robert Englund.

Dodano: 2008-11-03 00:16

no coz, mam nadzieje ze nie powstanie kolejny film oplywajacy w efekty specjalne tylko porzadny horror
z pewnoscia wybiore sie na niego do kina

Dodano: 2008-11-03 00:32

Spoko na pewno będzie zachowany klimat starszych odcinków :wink:

Dodano: 2008-11-03 00:56

HardKill napisał(a):
Spoko na pewno będzie zachowany klimat starszych odcinków :wink:
[/img]

Skąd taka pewność?

Dodano: 2008-11-03 18:33

ja takowej rowniez nie mam widzac ze rezyser nie ma zadnego doswiadczenia z horrorem

Dodano: 2008-11-03 19:11

oj pesymiści z was z góry zakładacie najgorsze troszkę optymizmy i więcej wiary :wink: będzie to zobaczymy i wtedy ewentualnie ponarzekamy lub przyklaśniemy z zachwytu :D hehehe...

Dodano: 2008-11-03 19:23

hehe no ja od razu nie zakladam ze film nie bedzie udany, swoja droga nawet nie potrafie sobie tego wyobrazic zeby film z fredim byl jakis kijowy:D (swoja droga hardkill niezle wyszla tak akcja z Liv Taylor ^^ tacy z nas znawcy ze szok xD )

Dodano: 2008-11-03 19:31

hehehe.... :D no daliśmy plamy z Liv :wink: coś mi z nią nie pasowało ,ale nie zaczaiłem :D hehehe... oj no co pomylić się nie można w końcu to tylko nazwisko :wink:

Dodano: 2008-11-03 19:57

ale powiem ci ze sa podobne nawet

...dlatego mnie to zmyliło

Dodano: 2008-11-03 20:12

:wink: bywa :D

"Halloween 2" trafi jednak do kin :wink:

http://www.filmweb.pl/%22Halloween+2%22+trafi+jednak+do+kin,News,id=47138

może część druga Halloween będzie lepsza od pierwszej Roba Zombiego :wink:

ano fakt obie cholery są do siebie podobne jak by były bliżniaczkami :) hehehe...

Dodano: 2008-11-03 20:37 Zmieniono: 2008-11-03 20:58

odwiesilo sie ;]
co ja to mialem napisac...
a wlasnie, wogole zaskakujesz mnie z newsami
wg mnie remake halloween byl udany co prawda nie jestem zbytnim fanem Mayersa ale podobalo mi sie
osobiscie wolalbym zeby o ile wyjdzie halloween dwa nie byl remakiem tylko nowym filmem

Dodano: 2008-11-03 20:50

" osobiscie wolalbym zeby o ile wyjdzie halloween dwa nie byl remakiem tylko nowym filmem " no tesz mam taką nadzieję :wink:

Dodano: 2008-11-03 20:57

widze ze ludzi wogole wzielo na odswiezanie starych kultowych horrorow (czyzby sie konczyly pomysly?)
za niedlugo ma tez wyjsc nowy piatek 13-stego

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło